Online cursus Algemeen Stuurbrevet

79,00

10 op voorraad

SKU: Lente aanbieding: Kosten geen € 138,00 maar slechts € 79,00 en cursusboek gratis Categorie:

Beschrijving

Promoprijs € 79,00

De cursus Algemeen Stuurbrevet bestaat uit het Beperkt Stuurbrevet (€ 69,00) plus Aanvullend Stuurbrevet (€ 69,00). Met slaaggarantie, online ondersteuning en voorleesfunctie.

Met het Algemeen Stuurbrevet mag u overal varen, ook op de Benedenschelde en in Nederland op de Ooster- en Westerschelde, IJsselmeer en Waddenzee. Het Algemeen Stuurbrevet geeft recht op het internationaal vaarbewijs (ICC) Inland and Coastal Waters.

Nu ook het cursusboek (€ 24,00) gratis.

ALGEMEEN STUURBREVET MET SLAAGGARANTIE

Komt u een mooie boot tegen en u heeft nog geen Stuurbrevet? Geen probleem, als u de online cursus bestelt, kunt u direct beginnen en als het nodig is twee weken later examen doen.

ONLINE CURSUS

Complete opleidingen bestaande uit zeven heldere lessen met veel oefenvragen en feedback.
Tijdsduur: 4 maanden onbeperkt toegang

Met standaard:
Onbeperkt examens oefenen
Slaaggarantie
Voorleesfunctie
Feed back

100% Slaaggarantie, niet geslaagd, geld terug

Als u de hele cursus met goed gevolg doorlopen hebt, ontvangt u via de computer het Certificaat van deelname. Daarna gaat u examen doen. Mocht u onverhoopt niet slagen, dan kunt u het certificaat plus de examenuitslag naar ons opsturen en betalen wij u het betaalde cursusgeld terug. Bovendien krijgt u in België een gratis herexamen, net zo lang tot u geslaagd bent!!

Voorleesfunctie

Deze voorleesfunctie is een prima hulpmiddel voor mensen met dyslectie. Maar ook als je niet dyslectisch bent, is het een prima hulpmiddel bij het leren. Je neemt de leerstof beter op als je het leest en hoort.

Blended learning

Blended learning betekent letterlijk gemixt leren. U kunt leren uit een boek maar u kunt ook digitaal leren met een online cursus. De een heeft liever een boek en een ander leert liever online. Smaken verschillen en dat geldt ook voor leren. Met blended learning hoeft u niet te kiezen maar gebruikt het beste van beide mogelijkheden. U heeft een cursusboek en een online cursus en komt u er niet uit, dan kunt altijd contact opnemen met uw online begeleider. U hoeft niet naar een leslokaal en u kunt leren waar en wanneer u wilt.

Het cursusboek

Het boek is een prima naslagwerk en geeft met name op het gebied van navigatie wat extra informatie. Een deel van deze informatie valt buiten de examenstof maar is zeker voor zeegaande boten wel interessant.

Het cursusboek Stuurbrevet, 5e druk ISBN 978-94-91173-18-9 is gebaseerd op de reglementen en examens zoals gepubliceerd door de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer afdeling Maritiem Vervoer.

Een nieuwe en verfrissende kijk op het Stuurbrevetexamen. Eenvoudige tekst, heldere illustraties en examenrelevante vragen. In België en Nederland zijn watersporters die varen met snelle (sneller dan 20 km/uur) of grote (15 tot 25 meter) boot vaarbewijsplichtig. Om het Stuurbrevet (Vaarbewijs) te halen, moet U een theorie examen doen. In de Studiewijzer worden alle specifieke begrippen en vaardigheden die U als examenkandidaat voor het examen moet kennen in begrijpelijke taal uitgelegd. Met het Algemeen Stuurbrevet mag u in België en Nederland varen met alle vaarbewijs plichtige boten op alle binnenwateren inclusief Beneden Zeeschelde en in heel Nederland, op de Ooster- en Westerschelde, IJsselmeer, Waddenzee en zee.

Beoordelingen

 1. Ben

  Met deze online cursus makkelijk en snel gestudeerd voor het examen. Een echte aanrader!

 2. Peggy (geverifieerde eigenaar)

  Bedankt aan het hele stuurbrevetonline.be team voor deze leuke uitgebrachte cursus!
  Ik vind deze manier van leren, écht de max .. , en je kan leren en oefenen op iedere moment van de dag of nacht wanneer het jouw het beste uitkomt!
  Je kan op dat moment kiezen voor je cursusboek, je cursus online op je computer of smartphone wat je maar wil. Géén files, géén onkosten en géén haast om tijdig in de les te zijn! Gewoon rustig in je eentje, waar je ook bent … en wanneer je maar wil ..lezen … leren … oefenen .. examen doen … geslaagd én dan je Vaarbrevet op zak, wat wil een mens nog meer! 🙂

 3. Jeremy

  Vandaag(13/12/2018) mijn examens gaan afleggen en makkelijk geslaagd. Dit wil dus zeggen dat hun leerstof accuraat is en dus goed! Aanrader dus!
  Vergeet niet: leren moet je zelf doen, dat gaat niet vanzelf en hoop niet dat je na 5uur leren alles kent 😉

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *