Online cursus Stuurbrevet Aanvullend

59,00

8 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

 De online cursus Stuurbrevet Aanvullend is een aanvulling op het Beperkt Stuurbrevet. Met slaaggarantie, online ondersteuning en voorleesfunctie. Werkt op alle systemen en alle apparaten.

De cursus is bedoeld voor mensen die Beperkt Stuurbrevet al hebben en hun vaargebied willen uitbreiden met de Benedenschelde en ruim binnenwater in Nederland (Oosterschelde, Westerschelde, IJsselmeer en Waddenzee). Als u slaagt voor het examen Stuurbrevet Aanvullend krijgt u het Algemeen Stuurbrevet. Het Algemeen Stuurbrevet  geeft recht op het internationaal Vaarbewijs (ICC) Inland and Coastal Waters.

ONLINE CURSUS AANVULLEND STUURBREVET 

Een complete opleiding bestaande uit drie heldere lessen, 200 oefenvragen, 4 maanden onbeperkt toegang en met standaard:

  • Onbeperkt examens oefenen
  • Memotrainer
  • Certificaat van Deelname
  • Slaaggarantie
  • Voorleesfunctie
  • Gratis herexamen
  • Gratis app

Proefexamens 

De cursussen zijn voorzien van een examengenerator waarmee je eindeloos veel proefexamens kunt maken. VBO gebruikt dezelfde toetsmatrijs als de examencommissie.

Memotrainer

De VBO onlinecursussen zijn voorzien van een memotrainer die nauwkeurig bijhoudt wat je wel en (nog) niet weet. Wat je al weet, hoef je niet te leren. Dat scheelt heel veel studietijd.

Certificaat van Deelname

Als je een VBO cursus volledig hebt doorgewerkt en alle vragen minimaal een keer goed gemaakt hebt, krijg je een ‘certificaat van deelname’. Je bent dan klaar om examen te doen.

Slaaggarantie, niet geslaagd, geld terug

Als je het certificaat van deelname hebt behaald en om welke reden dan ook niet geslaagd bent, neem dan contact met ons op. Stuur ons de examenuitslag plus het certificaat van deelname en wij betalen het cursusgeld terug. Bovendien krijg je een gratis herexamen, net zo lang tot je geslaagd bent!!

Voorleesfunctie

Deze voorleesfunctie is een prima hulpmiddel voor dyslectici. Maar ook als je niet dyslectisch bent, is het een prima hulpmiddel bij het leren. Je neemt de leerstof beter op als je het leest en hoort.

Gratis app

Heel handig bij het werken op je telefoon of tablet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Online cursus Stuurbrevet Aanvullend” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *