Online cursus Stuurbrevet Beperkt

69,00

9 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

ONLINE CURSUS BEPERKT STUURBREVET

Complete opleidingen bestaande uit vier heldere lessen met veel oefenvragen en feedback. Vier maanden onbeperkt toegang.
Met standaard:

  • Onbeperkt examens oefenen
  • Memotrainer
  • Certificaat van Deelname
  • Slaaggarantie
  • Voorleesfunctie
  • Gratis herexamen
  • Gratis app

Proefexamens

De cursussen zijn voorzien van een examengenerator waarmee je eindeloos veel proefexamens kunt maken. VBO gebruikt dezelfde toets matrijs als de examencommissie.

Memotrainer

De VBO onlinecursussen zijn voorzien van een memotrainer die nauwkeurig bijhoudt wat je wel en (nog) niet weet. Wat je al weet, hoef je niet te leren. Dat scheelt heel veel studietijd.

Certificaat van Deelname

Als je een VBO cursus volledig hebt doorgewerkt en alle vragen minimaal een keer goed gemaakt hebt, krijg je een ‘certificaat van deelname’. Je bent dan klaar om examen te doen.

Slaaggarantie, niet geslaagd, geld terug

Als je het certificaat van deelname hebt behaald en om welke reden dan ook niet geslaagd bent, neem dan contact met ons op. Stuur ons de examenuitslag plus het certificaat van deelname en wij betalen het cursusgeld terug. Bovendien krijg je een gratis herexamen, net zo lang tot je geslaagd bent!!

Voorleesfunctie

Deze voorleesfunctie is een prima hulpmiddel voor mensen met dyslectie. Maar ook als je niet dyslectisch bent, is het een prima hulpmiddel bij het leren. Je neemt de leerstof beter op als je het leest en hoort.

Gratis app

Heel handig bij het werken op je telefoon of tablet.

Beoordelingen

  1. Wolf

    Een eenvoudige en heldere cursus, ik was geslaagd na mijn eerste examen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *