Hoe behouden we de nieuwe waterrecreanten na Covid-19? – Stuurbrevetonline.be

Het laatste nieuws

Hoe behouden we de nieuwe waterrecreanten na Covid-19?


Jarenlang kampte de watersport met vergrijzing. Jachthavens liepen leeg, boten werden niet of nauwelijks verkocht en zorgen waren er over de toekomst. Alles veranderde vorig voorjaar. De wereld raakte in de greep van Covid-19. De pandemie zorgde ongevraagd voor een enorme impuls voor de watersport.

Boten vlogen als warme broodjes over de toonbank. En dat is nog steeds zo. Maar wat gebeurt er als we straks weer op vakantie naar het buitenland kunnen. Gaan de impulsief aangekochte boten dan weer massaal op Marktplaats en keert de watersport terug naar de situatie van voor de pandemie? Of kunnen we zorgen dat de nieuwe waterrecreanten als watersporters behouden blijven.

Benieuwd Wat Onze Klanten Zeggen?

Meer dan 120.000 tevreden klanten

Klantenbeoordelingen 9.5/10

Vandaag mijn examen gedaan en gemakkelijk geslaagd

11-01-2021

Geslaagd en hier ben ik heel blij om. Het was duidelijk en overzichtelijk.

Sjoerd

Het lesmateriaal was duidelijk en gemakkelijk te volgen

03-02-2021

Het lesmateriaal was duidelijk en gemakkelijk te volgen. Ik was een beetje verrast tijdens het examen, ik had tijdens de studie veel examentraining gedaan en scoorde gemiddeld 90%

Wesley

Zeer waardevol en goed onderwijs

05-02-2021

Zeer waardevolle en goede training. Bedankt! Ik ga snel verder leren voor mijn volgende examen.

Iria S.

Bedankt voor de goede service

12-03-2021

Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten. Ik had contact opgenomen met Stuurbrevetonline en zij hebben mij goed geholpen. Dit kan ik erg waarderen aan een bedrijf.

Jesica