Stuurbrevetonline.be

Promo

Online cursus Algemeen Stuurbrevet

(Stuurbrevet beperkt plus aanvullend) 
Tijdelijk Cursusboek (twv € 24,00) gratis. 100% slaaggarantie.

Promoprijs € 79,00

Algemeen Stuurbrevet met gratis cursusboek

Promoprijs € 79,00

De cursus Algemeen Stuurbrevet bestaat uit het Beperkt Stuurbrevet (€ 69,00) plus Aanvullend Stuurbrevet (€ 69,00). Je betaalt nu geen € 138,00 maar slechts € 79.00 plus gratis cursusboek (€ 24,00).

ONLINE CURSUS

Complete opleidingen bestaande uit zeven heldere lessen, meer dan 500 oefenvragen en feedback. Vier maanden onbeperkt toegang.

Met standaard:

  • Onbeperkt examens oefenen
  • Memotrainer
  • Certificaat van Deelname
  • Slaaggarantie
  • Voorleesfunctie
  • Gratis herexamen
  • Gratis app

Proefexamens

De cursussen zijn voorzien van een examengenerator waarmee je eindeloos veel proefexamens kunt maken. VBO gebruikt dezelfde toetsmatrijs als de examencommissie.

Memotrainer

De VBO onlinecursussen zijn voorzien van een memotrainer die nauwkeurig bijhoudt wat je wel en (nog) niet weet. Wat je al weet, hoef je niet te leren. Dat scheelt heel veel studietijd.

Certificaat van Deelname

Als je een VBO cursus volledig hebt doorgewerkt en alle vragen minimaal een keer goed gemaakt hebt, krijg je een ‘certificaat van deelname’. Je bent dan klaar om examen te doen.

 

Slaaggarantie, niet geslaagd, geld terug

Als je het certificaat van deelname hebt behaald en om welke reden dan ook niet geslaagd bent, neem dan contact met ons op. Stuur ons de examenuitslag plus het certificaat van deelname en wij betalen het cursusgeld terug. Bovendien krijg je een gratis herexamen, net zo lang tot je geslaagd bent!!

Voorleesfunctie

Deze voorleesfunctie is een prima hulpmiddel voor mensen met dyslectie. Maar ook als je niet dyslectisch bent, is het een prima hulpmiddel bij het leren. Je neemt de leerstof beter op als je het leest en hoort.

Gratis app

Handig bij werken op telefoon en tablet.

Het cursusboek

Het VBO Cursusboek Stuurbrevet is gebaseerd op de reglementen en examens zoals gepubliceerd door de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer afdeling Maritiem Vervoer. Een helder cursusboek met eenvoudige tekst, duidelijke heldere illustraties en meer dan 500 examenrelevante vragen. In het cursusboek worden alle specifieke begrippen en vaardigheden die je als examenkandidaat voor het examen moet kennen in begrijpelijke taal uitgelegd. De online cursus, het cursusboek en het examen sluiten naadloos op elkaar aan.

Overal varen

In België en Nederland zijn watersporters die varen met snelle (sneller dan 20 km/uur) of grote (15 tot 25 meter) boot vaarbewijsplichtig. Om het Stuurbrevet (Vaarbewijs) te halen, moet je een theorie examen doen en praktijkdocument (dienstboekje) overleggen.  Met het Algemeen Stuurbrevet mag je in België en Nederland varen met alle vaarbewijs plichtige boten op alle binnenwateren en zee inclusief Beneden Zeeschelde en op alle Nederlandse wateren zoals Ooster- en Westerschelde, IJsselmeer, Waddenzee en zee.

Internationaal Vaarbewijs (ICC)

Op basis van je Algemeen Stuurbrevet kun je een ICC inland and coastals aanvragen. Met dit document kun je echt overal varen.