Stuurbrevetonline.be

Promo

Online cursus Algemeen Stuurbrevet

(Stuurbrevet beperkt plus aanvullend) 
Tijdelijk Cursusboek (twv € 24,00) gratis. 100% slaaggarantie.

Promoprijs € 79,00

Algemeen Stuurbrevet met slaaggarantie

Complete opleidingen bestaande uit zeven heldere lessen met veel oefenvragen en feedback.
Als u nu de online cursus bestelt, kunt u direct beginnen en indien nodig twee weken later examen doen.

Online cursus

Tijdsduur: 4 maanden onbeperkt toegang

Met standaard:

  • Onbeperkt examens oefenen
  • Slaaggarantie
  • Voorleesfunctie
  • Feed back
  • Gratis herexamen

. Werkt op alle besturingssystemen en alle apparaten (smartphone, tablet, laptop, PC).

100% Slaaggarantie, niet geslaagd, geld terug

Als u de hele cursus met goed gevolg doorlopen hebt, ontvangt u via de computer het Certificaat van deelname. Daarna gaat u examen doen. Mocht u onverhoopt niet slagen, dan kunt u het certificaat plus de examenuitslag naar ons opsturen en betalen wij u het betaalde cursusgeld terug. Bovendien krijgt u in België een gratis herexamen, net zo lang tot u geslaagd bent!!

Voorleesfunctie

Deze voorleesfunctie is een prima hulpmiddel voor mensen met dyslectie. Maar ook als je niet dyslectisch bent, is het een prima hulpmiddel bij het leren. Je neemt de leerstof beter op als je het leest en hoort.

Gratis herexamen

Als u niet geslaagd bent, kunt u gratis herexamen doe.

Blended learning

Blended learning betekent letterlijk gemixt leren. U kunt leren uit een boek maar u kunt ook digitaal leren met een online cursus. De een heeft liever een boek en een ander leert liever online. Smaken verschillen en dat geldt ook voor leren. Met blended learning hoeft u niet te kiezen maar gebruikt het beste van beide mogelijkheden. U heeft een cursusboek en een online cursus en komt u er niet uit, dan kunt altijd contact opnemen met uw online begeleider. U hoeft niet naar een leslokaal en u kunt leren waar en wanneer u wilt.

Het cursusboek

Het boek is een prima naslagwerk en geeft met name op het gebied van navigatie wat extra informatie. Een deel van deze informatie valt buiten de examenstof maar is zeker voor zeegaande boten wel interessant.

Het cursusboek Stuurbrevet, 5e druk ISBN 978-94-91173-18-9 is gebaseerd op de reglementen en examens zoals gepubliceerd door de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer afdeling Maritiem Vervoer.

Een nieuwe en verfrissende kijk op het Stuurbrevetexamen. Eenvoudige tekst, heldere illustraties en examenrelevante vragen. In België en Nederland zijn watersporters die varen met snelle (sneller dan 20 km/uur) of grote (15 tot 25 meter) boot vaarbewijsplichtig. Om het Stuurbrevet (Vaarbewijs) te halen, moet U een theorie examen doen. In de Studiewijzer worden alle specifieke begrippen en vaardigheden die U als examenkandidaat voor het examen moet kennen in begrijpelijke taal uitgelegd. Met het Algemeen Stuurbrevet mag u in België en Nederland varen met alle vaarbewijs plichtige boten op alle binnenwateren inclusief Beneden Zeeschelde en in heel Nederland,  op de Ooster- en Westerschelde, IJsselmeer, Waddenzee en zee.

Gratis Proefexamen Beperkt Stuurbrevet

Gratis Proefexamen Aanvullend Stuurbrevet