Over ons – Stuurbrevetonline.be

Over ons

Over Ben Ros

Ben, oprichter van Vaarbewijsopleidingen was een onderwijsman en watersporter. Hij was meer dan 25 jaar fulltime adjunct directeur van een grote scholengemeenschap voor mavo, havo en vwo voor volwassenen geweest. In die functie heeft hij onder andere aan de wieg gestaan van de één jarige mavo-, havo- en vwo-opleidingen.

Efficiënt onderwijs geven zit hem in het bloed. In 1995 begon hij met het geven van vaarbewijscursussen. In 1996 startte hij een landelijke opleiding instructeur klein vaarbewijs. In 30 jaar heeft hij het bedrijf uitgebouwd tot een toonaangevend landelijk opleidingsinstituut voor de watersport. Daarnaast heeft hij diverse cursusboeken op zijn naam staan en ontwikkeling van het e-learning proces.

Over Sanne Blommers-Ros

Sanne heeft haar sporen verdiend in de administratie en automatisering en heeft de schrijverspen van Ben overgenomen. Samen met Judith en Carmen zorgen ze ervoor dat alle duizenden cursisten hun weg vinden en op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.

Download Onze E-Learning App!

Bestel nu jouw online cursus

GRATIS cursus boek

Benieuwd Wat Onze Klanten Zeggen?

Meer dan 120.000 tevreden klanten

Klantenbeoordelingen 9.5/10

Vandaag mijn examen gedaan en gemakkelijk geslaagd

11-01-2021

Geslaagd en hier ben ik heel blij om. Het was duidelijk en overzichtelijk.

Sjoerd

Het lesmateriaal was duidelijk en gemakkelijk te volgen

03-02-2021

Het lesmateriaal was duidelijk en gemakkelijk te volgen. Ik was een beetje verrast tijdens het examen, ik had tijdens de studie veel examentraining gedaan en scoorde gemiddeld 90%

Wesley

Zeer waardevol en goed onderwijs

05-02-2021

Zeer waardevolle en goede training. Bedankt! Ik ga snel verder leren voor mijn volgende examen.

Iria S.

Bedankt voor de goede service

12-03-2021

Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten. Ik had contact opgenomen met Stuurbrevetonline en zij hebben mij goed geholpen. Dit kan ik erg waarderen aan een bedrijf.

Jesica