100 % slaaggarantie op een stuurbrevetcursus, hoe kan dat?? – Stuurbrevetonline.be

Nieuws

100 % slaaggarantie op een stuurbrevetcursus, hoe kan dat??


Er zijn in België geen Stuurbrevet opleidingen te vinden die 100% garantie geven op een goed resultaat. Stuurbrevetonline.be doet dat wel en daarom hebben we de directeur van Vaarbewijsopleidingen (VBO) gevraagd hoe het komt dat ze die garantie wel kan geven

Motivatie

Laat het duidelijk zijn dat we geen garantie geven op een gewone mondelinge opleiding. Het succes van een opleiding wordt niet bepaald door de docent en de kwaliteit van het lesmateriaal, de belangrijkste factor is de cursist zelf. Als de cursist alleen maar aanwezig is en niet serieus alle opdrachten maakt, is de kans klein dat hij slaagt. Als de cursist gemotiveerd en geïnteresseerd is, slaagt hij wel, vaak ook ondanks de instructeur.

Efficiëntie

Bij de online cursussen is dat anders. In de cursus zit een volledig geautomatiseerde MemoTrainer die alleen die onderwerpen traint waar je niet goed in bent. Dat betekent dat je heel efficiënt leert. Bovendien is de leerstof helemaal beperkt tot de onderwerpen die werkelijk gevraagd worden (need to know). Een docent wil nog wel eens uitweiden over dingen die heel interessant en belangrijk zijn (nice to know) maar niet in het examen voorkomen. Dat is wel leuk maar in het kader van een examentraining niet handig.

Cursistenvolgsysteem

Het aller belangrijkste is echter dat we de cursist kunnen volgen. We kunnen van te voren al zien of hij of zij zal slagen of niet. Het systeem houdt alle prestaties nauwkeurig bij en als de kandidaat helemaal klaar is om examen te doen, krijgt de cursist het Certificaat van Deelname. Wij zijn er dan van overtuigd dat hij of zij gaat slagen en als dat niet zo is, krijgt hij met het Certificaat van Deelname in ieder geval zijn cursusgeld (minus administratiekosten) terug. Maar we doen meer, we proberen er achter te komen waarom hij of zij ondanks zijn goede studieresultaten toch niet geslaagd is. Vervolgens maken we samen met de cursist een studieplan om er voor te zorgen dat hij of zij de volgende keer wel slaagt. Het gevolg van deze aanpak is dat uiteindelijk iedereen slaagt.

Benieuwd Wat Onze Klanten Zeggen?

Meer dan 120.000 tevreden klanten

Klantenbeoordelingen 9.5/10

Vandaag mijn examen gedaan en gemakkelijk geslaagd

11-01-2024

Geslaagd en hier ben ik heel blij om. Het was duidelijk en overzichtelijk.

Sjoerd

Het lesmateriaal was duidelijk en gemakkelijk te volgen

03-02-2024

Het lesmateriaal was duidelijk en gemakkelijk te volgen. Ik was een beetje verrast tijdens het examen, ik had tijdens de studie veel examentraining gedaan en scoorde gemiddeld 90%

Wesley

Zeer waardevol en goed onderwijs

05-02-2024

Zeer waardevolle en goede training. Bedankt! Ik ga snel verder leren voor mijn volgende examen.

Iria S.

Bedankt voor de goede service

12-03-2024

Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten. Ik had contact opgenomen met Stuurbrevetonline en zij hebben mij goed geholpen. Dit kan ik erg waarderen aan een bedrijf.

Jesica