Stuurbrevetonline.be

Het laatste nieuws

Stuurbrevetonline.be


Dé site voor cursussen Stuurbrevet en Kustnavigatie. Vraagbank voor alle watersporters in Belgie en Nederland. Met meer dan 15 jaar ervaring weten de medewerkers/sters van stuurbrevetonline.be op vrijwel al uw vragen het juiste antwoord. Motorboten, zeilboten, jetski’s, varen in het buitenland of op zee, bij stuurbrevetonline zijn ze van alle markten thuis.
Direct contact. Bel 0031 162323396 en u krijgt direct een medewerker/ster aan de lijn. Gewoon iemand die verstand van zaken heeft. Opleiden en examineren is hun vak en ze weten waar ze over praten. Liever per mail? Mail naar info@stuurbrevetonline.be en u krijgt binnen 24 uur antwoord.

Altijd up to date.

Het is voor Stuurbrevetonline.be belangrijk om steeds up to date te blijven. De Stuurbrevet professionals zijn continu bezig om u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.
Verenigingen en groepen. Voor groepen en verenigingen maakt Stuurbrevetonline ‘cursussen op maat’. Als u nog voor de zomer met vrienden of collega’s het vaarbewijs wilt halen neem dan even contact op met watersportcursussen en zij maken voor u een gratis offerte.
Niet geslaagd, geld terug. Neem geen risico en volg een Stuurbrevetonline cursus. Als u na het volgen van de online cursus niet direct slaagt, krijgt u het cursusgeld terug.
Ben Ros,
Vaarbewijsopleidingen (VBO)
Info@benros.nl

Benieuwd Wat Onze Klanten Zeggen?

Meer dan 120.000 tevreden klanten

Klantenbeoordelingen 9.5/10

Vandaag mijn examen gedaan en gemakkelijk geslaagd

11-01-2021

Geslaagd en hier ben ik heel blij om. Het was duidelijk en overzichtelijk.

Sjoerd

Het lesmateriaal was duidelijk en gemakkelijk te volgen

03-02-2021

Het lesmateriaal was duidelijk en gemakkelijk te volgen. Ik was een beetje verrast tijdens het examen, ik had tijdens de studie veel examentraining gedaan en scoorde gemiddeld 90%

Wesley

Zeer waardevol en goed onderwijs

05-02-2021

Zeer waardevolle en goede training. Bedankt! Ik ga snel verder leren voor mijn volgende examen.

Iria S.

Bedankt voor de goede service

12-03-2021

Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten. Ik had contact opgenomen met Stuurbrevetonline en zij hebben mij goed geholpen. Dit kan ik erg waarderen aan een bedrijf.

Jesica